Lots of good things about this place, but one drawback is the speed (or lack of it) of the Internet. To upload images takes hours (or that’s how it feels), and my provider places a quota on what you can upload, so towards the end of the month, the net goes slower, and slower, a n d s l o w e r a n d . . . . . .
Very annoying.
I found this web site where you can make slide shows. Lots of fun, but takes hours to do. And as some may have noticed, it does not work very well on this page. Oh well.If it does work, below is an explanation.
What I like about this country # 395:
Going around the souq (old market), gives you a very medieval feeling. The life is very much the same as it must have been hundreds of years ago. The food is still sold fresh, or as fresh can be, displayed out in the open. It is not pre-packaged in small quantities, cut up or triple wrapped in Styrofoam. It is out there, looking pretty much the same way as it looked as it was baked, harvested, caught, or slaughtered. The food is not weighed on digital scales, but with the old balance and weights.
1 comment:
Mooie kleurige, ritmische en levendige foto's (ik ben wel een beetje misselijk geworden van het ronddraaien, ik tol nog na, er kwam geen eind aan heb het tempo opgeschroefd), hou ik van.
Wat ik zo grappig vind is dat welvaart zo relatief kan lijken, want de beelden van het voedsel zien er welvarender uit dan onze supermarkten. Ik denk omdat ons eten zo steriel en goed verpakt is, maar ook omdat 'al het voedsel op één plek' iets onnatuurliijks heeft. Dat kan niet, de bakker is niet hetzelfde als de groenteman en de slager. Dat zijn totaal andere soorten menssen.
Post a Comment